Wednesday, September 1, 2010

walk of fame


Kellel siis on Hollywoodis oma täht, kus suvaline Rumeenia turist oma turult ostetud Huggo Possi kingadega peal kõnnib ning pildistab Planet Hollywoodi restorani või siis mille nimel nii mõnigi E-klassi staar kuskil California hoovis blow-jobi teeb wanna-be lavastajale, kes lubab "suurt" tulevikku vastuteenena. Kõik tahavad endale tähte saada.... aga täheni on pikk tee või kaks ööd kuskil motellis........, aga siiski on vaja filmi või seriaali vmt.

Õnnelikud täheomanikud
Josh Lucas, Charlize Theoron, Nicole Kidman, Tom Cruise, Oprah jne jne

Hurraa !!! Minul see film on. Mis sest, et väike roll, aga siiski. Olgem ausad, Brad Pitt oma karjääri alguses näitas oma tagumikku "Thelma ja Louise" filmis ja mis nüüd temast saanud. Töö pole talle isegi Oscarit toonud ja nüüd kasvatab mingi suurt lastkarja, mis on importitud Aasiast ning Aafrikast ( tegelt on see PR trikk seoses heategevusega...... talle meeldib aidata lapsi )

Ma sain rolli filmis "Jan Uuspõld läheb Tartusse". Kuna filmi algus stseen on harilik sissejuhatus või avalöök filmile, siis oli mu au olla kohe alguses.Ma filmi sisust rääkima ei hakka ( downloadige või, kel rohkem raha, laenake Videoplanetist ).

http://www.youtube.com/watch?v=KwDLX5QB8Rw

Aga see pole üldse tähtis. Iga suvaline võib korraks kaamerasse lehvitada ja öelda, et oli telekas. Mul on roll ning lausetega osa. Klipp on tõestuseks.

Aga ennast googel´dades ( mida ma korra päevas teen ), siis ma leidsin ennast imdb.comist. Mul on seal endanimeline artikkel. Vaadake seda

http://www.imdb.com/name/nm3908269/

Algus on tehtud. See on tähtis. Ok, Josh Lucasel on veidi üle 50 filmi, aga tema alustas ka 19-aasatselt. Mul ei olnud seda võimalust, aga nüüd on rada sisse käidud.

Tegelikult kuskil on üks film veel ,aga seda vist ei tooda avalikkuse ette ( ja see ei ole porn või kodu-tehtud sex-tape ). Siiski loodan, et seda filmi ei ole tabanud "Magnuse" saatus, et ära keelati. Point selles, et seal mängib Eric Roberts. Ma selle 80ndate perenaiste seks-iidoliga ühes movies.

Igatahes hakkasin täna kirjutama juba oma Oscari kirja.

No comments:

Post a Comment